A táplálkozás tudománya
Delivery time: 2 - 3 business days
Quantity:
    
                
            HUF 7,890        
            
            Description
A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében
A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel.
Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
                                    | publisher | LIBRI KÖNYVKIADÓ KFT. | 
|---|---|
| writer | Rhiannon Lamber | 
| scope | 224 | 
| volume unit | oldal | 
| ISBN | 9789636040956 | 
| year of publication | 2024 | 
| binding | hard knitting | 
| translator | Molnár Csaba |