Instructions for the correct handling of must and wine
Delivery time: 2 - 3 business days
Quantity:
HUF 5,490
Description
Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele.
Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni.
A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva, piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát mulasztásának.
A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
publisher | Nemzeti Örökség |
---|---|
writer | Pettenkoffer Sándor |
scope | 270 |
volume unit | oldal |
ISBN | 9786156385482 |
year of publication | 2022 |
binding | soft board, glued |