Vágóállat- és húsminőség
Delivery time: 2 - 3 business days
Quantity:
HUF 3,090
Description
Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
publisher | Expertise For Rent House Rt. |
---|---|
writer | Dr. Szűcs Endre (szerk.) |
scope | 228 |
volume unit | oldal |
ISBN | 9789639422452 |
year of publication | 2002 |
binding | threaded, hardcover |